A férjem új kedvenc oldala

Az ember rengetegszer hallgatja azt végig, hogy a nők mennyire szeretnek vásárolgatni, és hogy ez számukra nem egy napi feladat, amit bizony meg kell oldani, hogy minden legyen otthon, ami a szükségleteknek kell, hanem egy hobbi, egy kikapcsolás, egyfajta feltöltődés, amit a férfiak sokszor teljes mértékben érthetetlennek tartanak, és próbálnak sokszor szabotálni. Persze ez mindaddig igaz, amíg egyszer csak rá nem világít valaki, hogy bizonyos dolgokkal kapcsolatosan ők ugyanezt meg tudják tenni, csak észre sem veszik, és hát tudjuk, hogy amit a férfiak nem vesznek észre, az bizony nem is létezik.

Az én férjem például imádja az autós kellékek részleget nézegetni, most már nem csak élőben, egy-egy bevásárlóközpontban vagy üzletben, de az extrembazar.hu oldalon is, hiszen a vírus beköszöntével egyre szűkült a lehetősége a nézelődésre és a vásárlásra ilyen téren is, ezért az egyik barátunk ajánlotta számára ezt az oldalt, és az autós kellékek részt, ahol tényleg mindent meg is tud venni, amire csak szüksége van. Én megmondom őszintén, hogy imádom, ahogyan elmerül ebben az oldalban, sokszor hosszú időre, akár egy órára is el tud veszni a termékek és azok paramétereinek olvasgatása között, és ilyenkor megszűnik számára a világ.

Én azt gondolom, hogy ez egyáltalán nem rossz, sőt, nekik is igen nagy szükségük van ezekre a pillanatokra, percekre, csak éppen azt kellene észrevenniük, hogy a nőktől sem lehet ezt elvenni, még akkor sem, hogy ha esetleg többször képesek elmerülni ebben a tevékenységben. Persze vannak kivételek, mint én is, aki nőként nem hogy nem szeret vásárolgatni, hanem egyenesen gyűlöl, egy kimerítő tevékenység számára, ezeknek az embereknek is tökéletes megoldást kínál minden igényre és problémára az extrembazar oldala. Mindenkinek csak ajánlani tudom.