Életmentő gyors segítség

Biztos vagyok benne, hogy mindenki került már olyan szorult helyzetbe a telefonja miatt, hogy valami baleset vagy rossz mozdulat miatt mondjuk összetört a kijelző, vagy ne adja az ég esetleg valami komolyabb problémája lett a telefonnak, és bizony rövid idő múlva halaszthatatlan tárgyaláshoz, munkához vagy egyéb dolgokhoz szükség lett volna a készülékre. Én is ismertem olyan telefon szervízt, aki jól és profin dolgozik és megcsinálta volna a készülékemet, de nem ismertem olyat, aki annyira gyorsan, hogy akár másnap már használni is tudjam. Nemrég viszont nagyon nagy szükségem volt egy ilyen csapatra, és hála az egyik ismerősöm segítségének meg is találtam.

Én sosem hallottam eddig ugyanis olyan szolgáltatásról, hogy iphone gyors szerviz, de most nem csak megismertem, hanem bizony nagyon meg is szerettem, hiszen az életemet mentették meg vele, hogy az egyébként teljesen használhatatlan, összetört kijelzőjű telefonomat kiemelkedő minőségben és sosem látott gyorsasággal megcsinálták, és másnap már használni tudtam a készülékemet a munkámban, amihez elengedhetetlen volt, hiszen számtalan adat és információ azon volt tárolva az aznapi meeting belépéshez.

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis szerviz csapatot, hogy ha biztonságban szeretné tudni a készülékét, és maximális profizmussal szeretné ha a javítást végeznék. Én biztos vagyok benne, hogy ha nem gyors szerviz szolgáltatásra lesz szükségem, mert mondjuk időben belefér a sima javítás is, akkor is csak ide fogom hozni mostantól a telefonomat, mert annyira elégedett vagyok velük. Olyan kedvesek és lelkiismeretesek voltak, hogy ilyen csapatot biztosan nem találok még egyet Budapest utcáin. Én azt gondolom, bárki betér hozzájuk ugyanilyen véleménnyel lesz, és biztos hogy nem fog többé iphone szerviz hiányban szenvedni, bármilyen problémája legyen, a betört kijelzőtől egészen az adatmentés telefonról szolgáltatásig.