Ők a legjobbak!

Én ki merem jelenteni minden egyes nap, közel három éve, hogy nekem tökéletes a weboldalam. Hogy miért? Mert tökéletes webes csapattal dolgozok együtt. Maximálisan megbízok a PWK Gigant csapat szakmai fejlődésében, felkészültségében és lelkiismeretes hozzáállásában, és ez bizony nem csak naiv mondatok halmaza, hanem eredmények is társulnak hozzá. Sokak részéről hallottam már ugyanis hasonló mondatokat, azonban amikor a valódi, kézzel fogható eredményeket kezdtem vizsgálni sokszor csalódás tükröződött az addig még csillogó szemekben velem szemben. Egy weboldal ugyanis nem csak a design és a felhasznált képek tekintetében kell hogy tökéletesnek legyen mondva. Egy weboldal valódi mércéje az az eredmény, amit a vállalkozó abból profitál, hogy egyáltalán a weboldal készítés rögös útjába belevágott. Ez pedig nem más, mint a vállalkozás fejlődése, a profit növekedés, vagyis az új ügyfelek, akiket a weboldal hozott számunkra.

Elég kevés ma az országban az a cég, legyen szó nagyvállalatról vagy a kkv szektor egy tagjáról, esetleg egyéni vállalkozásokról, akiknek csak azért kell a weboldal, hogy informálni tudják a meglévő ügyfeleiket, vagy a saját ügyfélszerzésük és ajánlásaik személyeit. Leginkább ma már arról beszélhetünk, hogy egy weboldal valódi mércéje és vizsgája maga az új ügyfélszerzés. Magyarul az a lényeg, hogy mennyi új embert, érdeklődőt tud bevonzani számunkra, és persze abból mennyi válik valódi ügyféllé, bár itt azért a tevékenység vagy az értékesített termék maga is tudja árnyalni a választ. Leginkább az mondható el, hogy egy honlap képes elérni, hogy sok új látogató legyen, akkor tökéletesen vizsgázott, hiszen eltaláltak a potenciális ügyféljelöltek hozzánk. Az, hogy mi valóban meg tudjuk-e őket tartani és el tudjuk-e adni a termékünket vagy a szolgáltatásunkat már nagy mértékben rajtunk, az árainkon, a termék minőségén, a szolgáltatás paraméterein múlik.

A legnehezebb út elérni azt, hogy a keresési eredményekben a google találati lista élére kerüljünk, de legalább az első öt találatban benne legyünk. Persze a tartalommarketing, a SEO és a motorikus felépítés mind-mind segít ebben, de csak akkor, hogy ha a weboldal készítő szakember vagy csapat valóban profi. Éppen ezért én mindenkinek csak a PWK Gigant csapatot ajánlom. Bennük biztosan nem fog senki sem csalódni.