Kényes téma, de megéri bátornak lenni

Az ember életében van egy-egy olyan dolog, ami egészen sokáig teljes tabu témának számít, azonban eljön az a pillanat, amikor sokkal fontosabb, örömtelibb dolgokról kell lemondania, csak azért, mert nem mer vagy nem akar engedni a segítségnek és annak, hogy nem csak ő oldhat meg mindent a családban. Én így voltam a családi ház takarítás témakörével. Nagyon sokáig hallani sem akartam róla, hogy bárkitől én segítséget kérjek ezeknek a feladatoknak a megoldására, pedig három gyerek és munka mellett tényleg nem jutott a takarítás mellett időm már szinte semmire.

Kevesebbet tudtam foglalkozni a gyerekekkel, nem jártam sportolni, nem tudtam elmenni a barátnőimmel találkozni és még sorolhatnám hogy mennyi mindenről le kellett mondanom ahogy a gyerekek egyre nagyobbak lettek és egyre többet kellett nap közben nekik is segíteni hogy mindenhova el tudjanak jutni ahova kell. Szinte semmi időm nem maradt magamra, és hihetetlen frusztrált kezdtem már lenni.

Nálam akkor jött el az a pillanat, hogy ajánlást kértam ez egyik barátnőmtől a családi ház takarítás feladataira, amikor a lányom elhívott, hogy szeretne valamilyen közös programot csinálni, de sajnos mivel takarítani kellett nem tudtam vele menni. Rájöttem, hogy ez így már tarthatatlan, mert vagy a férjem, vagy a gyerekeim vagy a saját életem mindig igényelni fogja hogy ott legyek és jelen legyek és így tényleg nem marad már időm a takarításra. Ezért el is kezdtük az együttműködést a KJ takarítás munkatársaival és azt kell mondjam, hogy már sokkal régebben meg kellett volna lépnem ezt. Hihetetlen profik, kedvesek és nagyon jó áron kínálnak tisztaságot az otthonokba.