Tökéletes kivitelezés és profi munka

Több tíz éve tevékenykedem sikeresnek mondható vállalkozóként. Számos nagy projektet vittem sikerre, több kiállítás, fesztivál és szabadtéri rendezvény fűződik munkásságomhoz. Anyagi tekintetben tehát sikeresnek mondhatom magam, és ez azért nagyon fontos, mert így közel ötven évesen eljutottam oda, hogy gyerekként dédelgetett álmomat meg tudjam valósítani. Nem egymagam, harmadmagammal úgy döntöttünk valami teljesen újba és hatalmas kihívásba vágunk bele. Alapítunk egy olyan éttermet, ami mindamellett, hogy gyönyörű, modern, designos, és szakmailag tökéletesen felszerelt, speciális ételeket és még speciálisabb séfeket gyűjt össze. Az étterem kínálata koránt sem mondható tehát átlagosnak. Különleges ételek, a gasztronómiai csúcsai szerepelnek étlapunkon, a legjobb séfektől, a legtökéletesebb és legspeciálisabb alapanyagokból elkészítve.

Már a terveknél nagy hangsúlyt fektettünk a marketing területre. Szerettük volna a hazai élet krémjének tudtára adni, hogy milyen páratlan étterem nyitásán fáradozunk, mindezt úgy, hogy már-már a szájukban érezzék az ételkülönlegesséket ízét, bár még lehetőségük sincs asztalt foglalni. Tudtuk, hogy nagy siker lesz a nyitás, de szerettünk volna egy szép, fényképes marketing anyagot és étlapot összerakni.

Meg is kezdtük hozzá a szakember felkutatását. Nem sokan vannak ma Magyarországon ugyanis, akik az ételfotózás mesterségét olyan magas fokon űzik, hogy megfelelő szépségű, művészileg is kirívó, szakmailag tökéletes képekben tudnák vissza dni azt, amit mesterszakácsaink képesek elkészíteni rövidesen nyíló éttermünkben.

Megnyugvással töltött el bennünket mikor megtaláltuk a tökéletes csapatot a feladat elvégzésére. Referencia munkáik és kommunikációjuk, maximális szakmai és segítőkész hozzáállásuk biztosított bennünket arról, hogy tökéletes végeredményt fogunk kapni a fotózás végére. Nem is csalódtunk. A közös munka igazán könnyen, gördülékenyen folyt. Nem csak szakmailag tökéletes kivitelezőkkel, de igazán jó emberekkel találtuk szembe magunkat. A közös munka így nem feladat, hanem élmény lett. Az biztos, hogy hosszú távú és igen gyümölcsöző közös munka vette kezdetét az első fotózás alkalmával. Csak ajánlani tudjuk a kis csapatot, legyen szó ételek tárgyak vagy épp ékszerek megörökítéséről.