A stílus az stílus…

Én nagyon szeretem a kifinomult és elegáns dolgokat. Szeretek egyszerűen, de szépen öltözni például. Próbálok mindig figyelni rá, hogy a kiegészítők mindig szépen illeszkedjenek az aznapi öltözékemhez. Erre szükség is van, mert egy nagy ügyvédi irodában dolgozom, ahol megkövetelt dolog a jól öltözöttség, igényesség, és mint tudjuk, a lényeg néha a részletekben rejlik.

Ettől csak egy dolgot szeretek jobban, ha egyszerűen és könnyen, kényelmesen, hosszú távon használható valami. Legyen az egy teljes rendszer, vagy csak egy-egy eszköz. Gondolok itt mobiltelefonra, laptopra, asztali gépre, táblagépre vagy épp okosórára egyaránt. Na ha ezek egyszerre használhatóak jól úgy, hogy jól kommunikálnak, adatokat osztanak meg egymással és kényelmesen bármikor bármelyikről elérem az információkat az nekem maga a kánaán. Ezért is szeretem annyira az apple cuccokat. Mindenem az, ami csak lehet. Van iMacem, iPhonom, és természetesen az órám mi más lehetne, mint egy iWatch. Egyszerűen imádom. Hatalmas szabadságot ad, ha már csak egy-egy tárgyalást nézek is, ahol diszkréten, mégis pontosan látom az üzeneteim, a hívásaim, és teljesen jól tudok azokra így reagálni, ha életbevágóan sürgősek vagy fontosak lennének. Mindezek mellett tökéletesen segíti a sportolásomat is egyben. Azt már nem is kell mondanom, hogy mivel tökéletesen kommunikálnak egymással minden hívás, üzenet, adat, azonnal megjelenik minden eszközömön, így hatalmas kényelmet nyújtanak számomra.

Felfigyeltem a minap az irodában arra, hogy az egyik kolléganőnek színes, tökéletes minőségű, különleges apple watch szíj ékeskedik a csuklóján. Azt is megfigyeltem már, hogy talán mintha nem is csak egy színben lenne neki. El is mondta, hogy ő bizony imádja, hogy ilyen könnyen le lehet őket cserélni, és talált egy oldalt, ahol nagyon jó áron, biztos minőségben könnyen meg tudja őket rendelni, és neki már több mint tíz féle van, amit az elmúlt egy év során összegyűjtött. Alig várom, hogy az enyém is megérkezzen, mert természetesen már én is rendeltem egyet, az új fehér egyberuhámhoz. Nem hiába, a részletek igen fontosak számomra.