A legjobb ajánlás útján

Az ember gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy egyrészt tanácstalannak érzi magát egy probléma tekintetében, mert nem igazán tudja, hogy merre induljon el, másrészt pedig kifejezetten fontosnak érzi, hogy jó helyre, jó szolgáltatóhoz kerüljön, mert nagyon fontos számára a megoldás és a pozitív végeredmény. Ezzel én is így voltam, amikor a családi vállalkozásba kerestem életemben először eladó traktort. Azt nem mondhatom, hogy nem értek hozza, hiszen ez volt a nagy vágyunk, hogy egyszer beszerezhessünk ilyet a könnyebb és gyorsabb munkavégzés érdekében. Most szerencsére egy pályázattal és az összegyűjtött önerővel nekünk is lehetőségünk nyílik egy több funkciós, nagy teljesítményű traktort beszerezni.

De hát nem igazán tudtuk, hogy melyik cég felé induljunk, mert nem nagyon vagyunk ismertek ebben a témakörben. Persze én nézegettem már a kínálatot és voltak is partner jelöltjeim, de hát annyi mindent hall az ember, és sajnos sokszor nem a pozitív véleményt olvassa az ügylet végén az ember. Nekem az viszont kiemelkedően fontos volt, hogy nagy legyen a partner kínálata, és megfelelő hozzáállással és szakmai hozzáértéssel és kedvességgel várjon bennünket.

Kaptunk is egy pár ajánlást, és azok közül három is az odisys volt, úgyhogy fel is vettem velük a kapcsolatot, mert tulajdonképpen én már akkor meg lettem győzve a szakértelemről és a kínálatról, amikor megnéztem az odisys.hu oldalt. Amikor pedig az első telefonbeszélgetés megtörtént visszafordíthatatlanul biztos voltam benne, hogy ők a tökéletes partner számunkra. A traktor már kiválasztásra is került, és remélem nemsokára meg is érkezik, mint ahogyan azt is, hogy nem csak ez az egy tranzakció köt minket össze. Remélem sok közös projektünk lesz még, mert az azt is jelentené, hogy szép fejlődésnek indult a cég.