Weboldallal az új sikerekért

Három éve tevékenykedem a szépségipar területén. Fodrászként nyitottam meg első szalonomat, ahol egyedül dolgoztam, később aztán összehozott az élet egy pályakezdő, fiatal, ámde véleményem szerint nagyon tehetséges kozmetikussal, aki imádja az embereket, türelmes, egy igazi angyal, mindamellett, hogy tökéletes munkát végez, és nem rest folyamatosan képezni és továbbfejleszteni magát.

Ekkor már egy olyan szalonnal rendelkeztünk, ahol ketten vágtunk bele a nagybetűs vállalkozói létbe. Sokkal könnyebb volt kéz a kézben szembenézni a nehézségekkel, és ha lehet ilyet mondani, duplán tudtunk örülni az elért sikereknek.

Idő közben csatlakozott hozzánk egy műkörmös is, így már hárman vagyunk, egy kialakult brand tagjaiként pedig csapatként egyre nagyobb sikereket értünk el. Egymásnak adták az emberek a kilincset, mindennapos volt a vevői vélemények beérkezése, miszerint örülnek, hogy ránk találtak, és csodát művelünk, nem mellesleg pedig jól érzik magukat szalonunkban, nem csak szépülni, de pihenni is járnak hozzánk. Mellünk dagadt a büszkeségtől. Egyetlen dolgot elfelejtettünk azonban, hogy szinte minden vállalkozásban vannak hullámvölgyek. Mivel vidéken vagyunk sok fiatal, akivel dolgozni kezdtünk már elköltözött, munkája a nagyobb városokhoz köti, és bár nagyon szeret bennünket, nem tudja vállalni időben, hogy hozzánk jöjjön szépülni. A hétvégi időpontok pedig nyilván végesek, sajnos sok embernek kellett nemet mondanunk rá, ami azt eredményezte, hogy természetesen más megoldást, más szolgáltatót kerestek. Hiányzott egy ideje az új vendégkör, az új betérő vendégek.

Megoldásként számunkra a weboldal készítés mutatkozott a legjobbnak. Bele is vágtunk a folyamatokba. Megkerestünk egy szakértői gárdát, akikkel maximálisan könnyű és gördülékeny volt a munka, így nem csak egy tökéletes és egyedi weboldalt kaptunk kézhez, de egy hosszútávú eredményes együttműködésre is rátaláltunk. Ma már úgy tekintünk vissza az elmúlt időszakra, hogy egy nehéz, feladatokkal teli küzdelmes részt tudunk magunk mögött, azonban hasznos kapcsolatokat és új lendületet, valamint egy gyönyörű és tökéletesen működő honlapot hozott számunkra.