Ha ajándékot keresel

Nem tudom ki hogy van vele, én nagyon szeretek ajándékot adni, sokkal jobban, mint ajándékot kapni bármilyen formában, legyen az karácsony, húsvét, születésnap vagy névnap, de csak akkor, ha annak az ajándéknak tudom, hogy örül is az ember, és azért funkciója is van. Még a gyerekeimnél is igyekszek figyelni arra, hogy valamilyen tudásbővítő dolog vagy valamilyen kreativitásfejlesztő program azért legyen az egyébként látszólag felesleges játékok között. Nyilván ezt nem lehet ennyire komolyan venni, de azért én itt is igyekszem figyelni erre, nem még egy felnőtt ismerősöm vagy családtagom esetében.

Egyre inkább rászoktam arra, hogy megvizsgálom, hogy megvizsgálom, melyek azok a dolgok, amiket nap, mint nap használnak és azokhoz választok valamilyen kiegészítő dolgot, vagy ahhoz kapcsolódóan bármit, ami a használatot segíti, esetleg biztonságosabbá teszi és örömet is okoz. Így esett például a legutóbbi választás a https://macbooktok.hu/ oldalról egy gyönyörű tokra, amit a férjemnek szántam ajándékba, mert már számtalanszor mondta, hogy szeretne a mac gépének egy tokot, de sosem volt ideje keresni, megnézni, rendelni. Hát én megtettem, és amikor átadtam ajándékként egyszerűen el sem tudom mondani azt az örömöt az arcán. Ő is olyan beállítottságú ugyanis mint én, nem szeret túl nagy értékű ajándékokat kapni, de szereti, ha annak az eszköznek vagy dolognak amit kap, van használható funkciója és így használati értéke is.

Azt gondolom, továbbra is folytatni fogom ezt a gondolatmenetet az ajándékok vásárlása kapcsán, mert régen volt, hogy mellé lőttem, és bármennyire is próbálja az ember ezt leplezni mikor kinyitja az ajándékot, bizony azért látszik az arcán hogy nem arra számított vagy épp nem olyat szeretett volna. Így azonban biztos hogy használható lesz az ajándék és az ajándékozott is örülni fog neki.